Paljon on puhuttu syksyn aikana Barcelonan 16-vuotiaasta Ansu Fatista, mutta keskiviikkona otsikoihin nousi myös Valencian 18-vuotias eteläkorealaispelaaja Kang-In Lee. Lee teki La Liga -uransa seitsemännessä ottelussa ensimmäisen pääsarjamaalinsa, ja vei Lepakot maalillaan 3-1 -johtoon Getafea vastaan. Leestä tuli maalinsa myötä Valencian nuorin maalintekijä La Ligassa sitten vuoden 1984, ja vasta toinen korealainen maalintekijä sarjan historiassa.

1 Lee Kang-in (en 2019-20)

Ennen Leen historiallista maalia verkkoa olivat heiluttaneet jo Getafen Jaime Mata, joka maalasi vain 45 sekunnin pelin jälkeen, sekä kaksi osumaa Valencialle tehnyt kesähankinta Maxi Goméz. Goméz korvasi kentällä jo 10 minuutin pelin jälkeen loukkaantumisen vuoksi vaihtoon joutuneen Kevin Gameiron.

Valencia ei onnistunut kuitenkaan pitämään kahden maalin taukojohdostaan kiinni, vaan toisella puoliajalla Getafe kiri tasoihin. 3-3 -lukemiin päättyneissä maalijuhlissa osuivat vielä Jason ja Ángel Rodríguez. Piste oli Getafelle ansaittu, sillä se voitti maalintekoyritystilaston selvästi 18-8. Lopussa ahkeruus palkittiin.

LALIGA

@LaLiga
🔥 #ValenciaGetafe 🔥

1' Valencia 0-1 Getafe (Mata)
30' Valencia 1-1 Getafe (Maxi)
34' Valencia 2-1 Getafe (Maxi)
39' Valencia 3-1 Getafe (Lee Kang-In)
66' Valencia 3-2 Getafe (Jason)
69' Valencia 3-3 Getafe (Ángel)