Barcelonan puheenjohtaja Joan Laporta vastaili median esittämiin kysymyksiin torstai-iltana, kun seura esitteli Memphis Depayn uutena pelaajanaan Camp Noulla.

Laportalta kysyttiin muun muassa Leo Messin tilanteesta. Messi on edelleen vapaa agentti. Barcelona kykenee julkaisemaan ja rekisteröimään Messin uuden sopimuksen vasta sitten, kun seura pääsee eroon kallispalkkaisista pelaajistaan ja saa tilaa palkkabudjettiinsa.

– Ajan kanssa julkaisemme Messin jatkosopimuksen. En halua keskustella jatkosopimusneuvotteluiden yksityiskohdista. Neuvottelut etenevät hyvin. Kaikki osapuolet ovat tyytyväisiä. Messi on parhaillaan ansaitulla lomalla Copa Américan voiton jälkeen, Laporta muistutti.

Barcelonan tavoite on päästä mahdollisimman pian eroon muun muassa Antoine Griezmannista. Espanjalaismedioiden mukaan Griezmann suostuu siirtymään ainoastaan Atléticoon.

– Siirtomarkkinat alkavat nyt toden teolla. Griezmannin kaltaiset pelaajat herättävät kiinnostusta. Monet seurat ovat kiinnostuneet Griezmannista. Rakennamme joukkuettamme siten, että löydämme taloudellisen tasapainon. Meillä ei ole Griezmannin kanssa minkäänlaista ongelmaa.

– Olemme avoimia kaikille vaihtoehdoille, koska seura ei ole hyvässä tilanteessa. Yritämme päästä yhteisymmärrykseen pelaajiemme kanssa. Kuten sanoin, olemme avoimia jokaiselle vaihtoehdolle, mutta emme halua sen heikentävän joukkuettamme.

Lähde: AS