Barcelona jäi ensimmäisen kerran 14 vuoteen ulos Mestarien liigan puolivälieristä, kun se taipui PSG:lle ensimmäisellä pudotuspelikierroksella yhteismaalein 2-5. Vierasottelu Pariisissa oli Barcelonalta kuitenkin lupauksia herättävä, ja etenkin ensimmäisellä puolituntisella Barcelona hääri isäntien puolustusalueella kuin pyörremyrsky. Taululle jäivät lopulta tasanumerot 1-1 (lue raportti ottelusta).

Tuore sunnuntaina valittu Barcelonan puheenjohtaja Joan Laporta seurasi ottelua Parc des Princesin VIP-aitiossa ja kertoi pelin jälkeen olevansa ”erittäin ylpeä” joukkueensa suorituksesta.

– Meillä on kasassa joukkue ja puolustimme ylpeyttämme. Pelasimme hyvän ottelun ja olisimme ansainneet voiton ja jatkopaikan, Laporta kertoi kannattajille ottelun jälkeen AS:n mukaan.

Jo ennen ottelua Laporta oli valanut joukkueeseen itseluottamusta allaolevalla twiitillä.

Joan Laporta Estruch🎗

@JoanLaportaFCB
Que els nostres jugadors sentin l’escalf i el suport de totes i tots els culers. Perquè som més que un Club! Visca el Barça!

Myös puheenjohtajakisan muut ehdokkaas Víctor Font ja Toni Freixa ilmaisivat sosiaalisessa mediassa ylpeytensä joukkuetta kohtaan. Molemmat muistuttivat Barcelonan taistelevan yhä kahdesta pokaalista, La Ligan ja Copa del Reyn voitoista.

– Mahtava ottelu! Erinomainen asenne! Taistelimme niin kuin meidän pitäisi aina! Vamos Barca! Taistellaan Copasta ja La Ligasta, Font kirjoitti huutomerkkien täyteisessä viestissään.

– Ottelu ja sen välittämät tuntemukset olivat erittäin hyviä. Tällä tyylillä kilpaillaan jäljellä olevista mestaruuksista, Freixa puolestaan viesti.

Lähde: AS