Sevilla voitti Betisin kaupungin kuumassa derbyssä lauantai-iltana maalein 3-2 ja nousi ainakin hetkellisesti Getafen ohi La Ligan neljännelle sijalle.

Betisillä oli avausjakson ensimmäisellä puoliskolla paremmat maalintekopaikat. Jeséllä oli loistosauma viedä Betis johtoon. Kanarialaishyökkääjällä oli edessään tyhjä maali ja Sergio Canales odotti vieressä vapaana, mutta Jesén viimeistely-yritys epäonnistui pahanpäiväisesti.

Sevilla nappasi johtoaseman itselleen hieman ennen puolen tunnin rajapyykkiä. Munir El Haddadi pääsi puskemaan vapaasti isännät johtoon maalin edustalta.

Loistavaa kautta pelaava Giovani Lo Celso toi Betisin tasoihin toisen jakson alussa. Kyseessä oli jo argentiinalaisen 15. maali kuluvalla kaudella.

Niin ikään mahtavaa kautta pelaava Pablo Sarabia vei Sevillan uudelleen johtoon takatolpalta vain muutama minuutti Lo Celson tasoitusosuman jälkeen. Franco Vázquez viimeisteli isäntien kolmannen puolisen tuntia ennen loppua.

Illan viimeisin osuma oli kenties ottelun komein. Cristian Tello iski Betisin maalin päähän ottelun lopussa komealla vapaapotkumaalillaan.

Betis jäi tappion myötä jo yhdeksän pisteen päähän Sevillasta.