Getafen puheenjohtaja Angel Torres sanoo, että Takefusa Kubon lainasiirto seuran riveihin on enää muodollisuuksista kiinni.

Japanilaistaituri on Real Madridin sopimuspelaaja, mutta hänelle ei ole vielä auennut roolia Los Blancosin ykkösmiehistössä. Viime kaudella Kubo, 19, esiintyi edukseen lainalla Real Mallorcassa ja täksi kaudeksi hänet lainattiin Villarrealiin, mutta kuluva sesonki ei ole ole ollut vastaavanlainen menestys.

Kubo on saanut lähinnä jämäminuutteja, ja viime aikoina häntä ei ole nähty kentällä ollenkaan. Villarrealin päävalmentaja Unai Emery on vahvistanut Kubon lähtöhalut, joista johtuen hän ei ollut viime viikonloppuna lainkaan mukana kokoonpanossa.

Real Madridin ja Kubon onneksi uusi lainaseura löytyi nopeasti. Torresin mukaan lainapesti Getafeen on jo viittä vaille varma.

– Olemme kysyneet Real Madridilta Kuboa [lainalle]. Jos he järjestävät sen, hän tulee tänne, enkä usko siinä olevan ongelmaa. Se on vain ajan kysymys. Poika haluaa tänne, Villarreal ja Real Madrid haluavat järjestää sen.

– Uskon, että hän tulee tänne. Hän on todella nuori ja haluaa pelata. Meidän on odotettava muutama päivä.