Moni seura haluaisi Real Madridin Takefusa Kubon, joka on lähdössä ensi kaudeksi jälleen lainalle, kertoo AS.

Laidoilla ja hyökkäävänä keskikenttäpelaaja viihtyvä Kubo, 19, vietti päättyneen kauden lainalla Mallorcassa, joka putosi La Ligasta. Japanilaisnuorukainen oli kuitenkin yksi kauden valopilkuista joukkueessa.

Kubo on lehtitietojen mukaan herättänyt otteillaan Real Betisin, Granadan, Levanten, Celta Vigon, Real Sociedadin, Huescan ja Sevillan sekä hollantilaisen Ajaxin ja italialaisen Lazion kiinnostuksen, mutta AS:n mukaan Osasuna johtaa parhaillaan kilpailua hänestä.

Osasuna on vakuuttanut Madridille, että Kubo olisi ensi kaudella yksi joukkueen avainpelaajista. Japanilaisen tulevan seuran on maksettava lainadiilistä viiden miljoonan euron korvaus Los Blancosille. Pysyvä siirto ei tule kysymykseenkään, minkä vuoksi Sevillan uskotaan olevan tällä hetkellä heikoilla neuvotteluissa. Sevilla ehdotti Madridille kahden vuoden lainasopimusta osto-optiolla.

Kubo on haluttu pelaaja myös ulkomailla, mutta hän haluaisi itse jäädä Espanjaan ja päästä lainaseurassaan isoon rooliin. Päättyneellä kaudella hän pelasi Mallorcassa 36 ottelua tehden niissä yhteensä neljä maalia ja syöttäen viisi.

Real Madridiin jääminen ei ole vaihtoehto, sillä joukkue on jo täyttänyt EU:n ulkopuolelta tulevien kolmen pelaajan rajoituksen, eikä Kubolle löytyisi luultavasti muutenkaan käyttöä vielä ensi kaudella.