18-vuotias Takefusa Kubo sai täyslaidallisen niskaansa lauantaina Barcelonaa vastaan, kun Barca kukisti Mallorcan 5-2.

Jättistadion Camp Noun yleisö vislasi kovaan ääneen joka kerta, kun Kubo sai pallon.

Blaugranan kannattajat osoittivat mieltään Kuboa kohtaan siksi, että hyökkäävä keskikenttäpelaaja on seuran verivihollisen Real Madridin sopimuspelaaja. Kubo siirtyi Los Blancosin organisaatioon kesällä FC Tokiosta ja vietti harjoituskauden joukkueen kanssa, mutta lähti kauden alla lainalle Mallorcaan.

Lainapesti saattoi yllättää monet, sillä Japanin A-maajoukkueessa pelaava Kubo pelasi vahvan harjoituskauden ja oli harjoitusotteluissa yksi valkopaitojen harvoista onnistujista.

Nuori mies suhtautui kypsästi kotiyleisön lauantaiseen käytökseen eikä vaikuttanut pahoittavan siitä liiaksi mieltään.

– Se on fanien päätös. Tein päätökseni (siirrosta Realiin) ja heillä on oikeus vislata minulle jos niin haluavat. Tavallaan luultavasti ansaitsen sen. Joka tapauksessa mukana oli myös joitain ihmisiä, jotka taputtivat minulle ja antoivat minulle voimaa, Kubo sanoi Movistarille pelin jälkeen.

– He näkevät minut vihollisena, eivät 18-vuotiaana lapsena joka voisi pärjätä enemmän tai vähemmän hyvin. Olen tyytyväinen siihen.

Ainakaan peliesitykseen vihellysmyrsky ei vaikuttanut. Kubo esiintyi läpi ottelun varmoin ottein ja oli yksi vieraiden parhaista pelaajista.