Real Madrid joutui tiistaiseen Mestarien liigan neljännesvälierin toiseen kohtaamiseensa Atalantaa vastaan ilman pelikieltoista Casemiroa, mutta ei antanut sen häiritä. Toni Kroos ja Luka Modric loistivat joukkueen keskikentällä ja olivat osaltaan siivittämässä joukkuettaan 3-1-voittoon ja jatkoon yhteismaalein 4-1.

Casemiro, Kroos ja Modric ovat muodostaneet vuosien ajan keskikentällä timanttisen kolmikon, jonka saavutuksia muisteltaneen vielä vuosien päästäkin. Trio ymmärtää toistensa ajatuksia loistavasti, ja kentällä näkyy rutiini ja kokemus, ei leipääntyminen. Tiistaina Kroosin ja Modricin tukena oli uruguaylainen Fede Valverde, mutta suurimmat otsikot saivat nimenomaan Kroos ja Modric.

Pelin jälkeen UEFA Mestarien Liigan virallisella Twitter-tilillä nostettiin kissa pöydälle ja esitettiin ytimekäs kysymys: ”Toni Kroos VAI Luka Modric”, kysymys kuului.

Saksalaispelaaja Kroos reagoi kysymykseen vieläkin ytimekkäämmin, kenties sillä ainoalla oikealla tavalla. Kroos kirjoitti twiittiinsä vain yhden kolmikirjaimisen sanan ”AND”, ja tyhjensi pankin. Noin kahdeksassa tunnissa twiitti oli saanut yli 150 000 tykkäystä ja yli 25 000 jakoa.

Toni Kroos

@ToniKroos
AND

UEFA Champions League

@ChampionsLeague
🔝 Toni Kroos OR Luka Modrić?

#UCL

Aivan samoilla linjoilla oli myös Luka Modric, joka postasi niin ikään oman vastauksensa kysymykseen, joskin himpun verran useammin kirjaimin. Modridin vastine kuului ”Parempia yhdessä” (twiitti nähtävissä tämän jutun lopussa).

Mestarien liigan Twitter-vastaava oppi nopeasti läksynsä ja postasi perään toisen, Real Madridin kaksikon mielestä epäilemättä soveliaamman kysymyksen. Nyt utelu kuului: ”Ovatko Luka Modric & Toni Kroos paras keskikentän kaksikko, jonka olet nähnyt Mestarien liigan historian aikana?”

UEFA Champions League

@ChampionsLeague
⚪️ Luka Modrić & Toni Kroos...

🤔 Best midfield duo you've seen in Champions League history?

#UCL

Luka Modrić

@lukamodric10
Better together 🤝

UEFA Champions League

@ChampionsLeague
🔝 Toni Kroos OR Luka Modrić?

#UCL