Sevillan urheilutoimenjohtaja Monchi on paljastanut, että seura hylkäsi viime kesänä Manchester Cityltä ”mahtavan” tarjouksen ranskalaistoppari Jules Koundésta.

Koundé, 21, siirtyi Sevillaan kesällä 2019 kotimaansa pääsarjaseura Bordeaux’stä ja nousi debyyttikaudellaan Espanjassa suurimpien seurojen huulille. Sevilla ei kuitenkaan taipunut Citylle, joka päätyi hankkimaan Rúben Diasin Benficasta 68 miljoonalla eurolla.

Monchin mukaan Cityn tarjous oli lähellä Koundén nykyistä arvoa, mutta Sevillassa uskotaan, että ranskalaispuolustaja voi nousta Andalusiassa vielä isommaksi pelaajaksi.

– Me toimimme mielestämme reilusti ja puolustimme seuran etuja, mutta myös kunnianhimoisella tavalla, koska moni olisi hyväksynyt sen tarjouksen.

– Vaikka se oli mahtava, erittäin, erittäin hyvä tarjous, niin se ei tyydyttänyt vaatimuksiamme. Se tarjous oli ehkä lähellä hänen tämän hetken arvoaan, mutta meidän on myös ajateltava, kuinka arvokas hänestä voi tulla.

Monchi kiitti Koundéa siitä, ettei nuori puolustaja vaatinut siirtoa, kun suurseura tuli koputtamaan ovelle.

– Hän on ollut ammattimainen. Välillä olemme niin tottuneita näkemään vähemmän ammattimaista käytöstä, että olemme hämmästyneitä normaalista.

– Hän on hyväksynyt täysin normaalisti sen, että hän allekirjoitti sopimuksen, joka sisältää ulosostoklausuulin ja joitain bonuksia. Minä arvostan sitä, koska se on aina helpompaa, kun toinen osapuoli ymmärtää toisen kannan.

– Hän on ollut ammattimainen ja kunnioittavainen seurallemme, joka on antanut hänelle mahdollisuuden ottaa seuraavan askeleen urallaan.