UEFA kokousti tiistaina ja keskusteli Euroopan lähiaikojen merkittävistä turnauksista. Sekä miesten että naisten EM-kisoja siirrettiin vuodella eteenpäin. Miesten kisat pelataan uuden suunnitelman mukaan vuonna 2021 ja naisten kisat vuonna 2022.

Myös linjauksia Mestarien liigan ja Eurooppa-liigan suhteen odotettiin. UEFA ei kuitenkaan tiedottanut euroturnausten jatkosta mitään.

Aiemmin on uutisoitu, että UEFA on suunnitellut molempien turnausten loppuotteluita kesäkuun lopulle. Euroopan jalkapalloliitto kuitenkin tiedotti, että se tavoittelee jalkapallokaudelle kaikkien kannalta mielekästä ratkaisua ja toivoo, ettei kausi jäisi kokonaan kesken.

Espanjan pääsarjasta Mestarien liigassa ovat mukana vielä Atlético Madrid, Barcelona ja Real Madrid. Eurooppa-liigassa turnauksen voitosta taistelevat edelleen Getafe ja Sevilla. Molemmat turnaukset ovat tauolla koronaviruksen takia.

UEFA tiedotti, että se ilmoittaa kaikkien turnaustensa jatkosuunnitelmista myöhemmin. Liitto seuraa koronavirustilanteen kehittymistä ja reagoi muuttuviin olosuhteisiin.