La Ligassa sarjan parhaalla pistekeskiarvolla porhaltava, vain pisteen sarjakärki Real Sociedadin takana vaaniva Atlético Madrid on tänään kovan paikan edessä, kun sen pitäisi katkaista puolustavan mestarin Bayern Münchenin peräti 16 ottelun voittoputki Mestarien liigassa. Atlético kaipaa kovasti lisäpisteitä, sillä Red Bull Salzburg ja Lokomotiv Moskova taistelevat sen kanssa edelleen jatkopaikasta.

Bayern München tulee otteluun hyvin varamiehisenä. Loukkaantuneina ovat sivussa Corentin Tolisso, Joshua Kimmich ja Alphonso Davies, ja lepuutussyistä kotiin jätettiin ykkösvahti Manuel Neuer, maalitykki Robert Lewandowski ja Leon Goretzka. Bayern on jo varmistunut lohkovoittonsa, joten Mestarien liiga sallii sille hyvän tilaisuuden kierrättää kokoonpanoaan.

LUE MYÖS: Ennakkopaketti Mestarien liigan huippuotteluun Atlético Madrid-Bayern München: Mistä näet pelin, arvioidut avaukset, poissaolijat

Vieraiden varamiehisyydestä huolimatta Atléticon kapteeni Koke ei usko voiton Bayernista irtoavan helpolla, sillä joukkueen pelaajamateriaalisssa riittää myös leveyttä.

– Me pelaamme Bayernia, emme nimiä vastaan, Koke sanoi lehdistötilaisuudessa AS:n mukaan.

– Bayern on mahtava joukkue. Vähemmän pelanneet pelaajat ovat innokkaita tekemään vaikutuksen valmentajaan ja lunastamaan lisää peliaikaa. Tärkeitä pelaajia jäi Müncheniin, mutta pelasipa kuka tahansa, ottelusta tulee vaikea.

– Meillä oli (Bayernin 4-0-voittoon päättyneessä) vierasottelussa maalipaikkoja, mutta myös paljon parannettavaa. Jotta voi voittaa Bayernin, pitää pelata lähes täydellinen ottelu. Bayern ei ole hävinnyt pitkään aikaan, ja toivotaan, että se putki menee nyt poikki.

[readmore from=Mestarien-liiga]

Koke ei vielä haaveile Mestarien liigan voitosta, sillä ensin pitäisi saada Bayernilta pisteitä, jotta jatkopaikka heltiäisi.

– Ajattelen vain joukkueen voittoa. Meillä on taas hieno tilaisuus pelata mahtavaa joukkuetta vastaan. Toivottavasti voin auttaa joukkuetta saamaan kaipaamamme kolme pistettä.