Atlético Madridin ilta Mestarien liigassa ei joukkueena mennyt ihan nappiin keskiviikkoiltana. Yksilötasolla tapahtui kuitenkin hienoja asioita.

Atleti jäi kotonaan maalittomaan tasapeliin Moskovan Lokomotivia vastaan. Atleti hallitsi ottelua, muttei kyennyt ylittämään maalilinjaa.

Neljästä ottelustaan Atleti on saanut kasaan vain viisi pistettä. Joukkue on vielä lohkossa toisena, mutta lisäpisteitä saatetaan vielä tarvita jatkopaikkaa varten.

Siinä missä joukkueena oli tahmaista, Atletin kapteeni Koke oli muulla tapaa juhlittu mies.

Koke sai ensimmäisenä pelaajana Atléticon historiassa 100 ottelua eurokilpailuissa täyteen.

Artikkeli jatkuu twiitin jälkeen.

Atlético de Madrid

@Atleti
📊 @Koke6 sumó hoy la histórica cifra de 1⃣0⃣0⃣ partidos en Europa con la rojiblanca. Posee el hito de ser 𝗲𝗹 𝗮𝘁𝗹𝗲́𝘁𝗶𝗰𝗼 𝗾𝘂𝗲 𝗺𝗮́𝘀 𝗱𝘂𝗲𝗹𝗼𝘀 𝗹𝗹𝗲𝘃𝗮 𝗲𝗻 𝗰𝗼𝗺𝗽𝗲𝘁𝗶𝗰𝗶𝗼́𝗻 𝗰𝗼𝗻𝘁𝗶𝗻𝗲𝗻𝘁𝗮𝗹.

🙌¡Enhorabuena, capitán!🙌

📝➡ow.ly/pq6Z30rlKT2

Kaiken lisäksi Koke nousi Atléticon kaikkien aikojen ottelutilastossa jo kolmanneksi. Koke on nyt pelannut Atletin edustusjoukkueen paidassa 469 ottelua.

Koken edellä ovat enää Adelardo Rodríguez (550 ottelua) ja Tomás Reñones (483 ottelua). Ilman suurempia loukkaantumisia Koke nousee tilaston kakkoseksi vielä tämän kauden aikana.

Uskomattoman saavutuksesta tekee se, että Kokella on ikää vasta 28 vuotta. Hänen nykyinen sopimuksensa ulottuu kesään 2024 eikä jatko sen jälkeenkään ole mitenkään poissuljettu.

On hyvin mahdollista, että Koke lyö otteluennätyksen sellaisiin sfääreihin, ettei sitä rikota aikoihin.