Antoine Griezmann palaa sunnuntai-iltana ensimmäistä kertaa Metropolitanolle kesäisen siirtonsa jälkeen.

Atlético isännöi Barcelonaa viikonlopun kierroksella. Seuralla on mahdollisuus nousta Barcelonan kanssa tasapisteisiin, mutta se vaatii voiton.

Diego Simeonen Atlético ei ole koskaan voittanut Barcelonaa La Ligassa, vaikka viimeisessä kahdessa Metropolitanolla pelatussa ottelussa se on ollutkin hyvin lähellä.

Griezmann saa todennäköisesti suorastaan valtavan vihellyskonsertin Atléticon kannattajilta. Sosiaalisissa medioissa on esiintynyt kuvia siitä, miten jotkut Atléticon kannattajat aikovat mennä sunnuntaina Metropolitanolla pukeutuen rottaa kuvastavaan asuun.

Atléticon kapteeni Koke kommentoi tilannetta lehdistölle perjantaina.

– Hän antoi Atléticolle kaikkensa viiden vuoden ajan. Pelaamme Barcelonaa vastaan, emme ainoastaan Griezmannia. Teemme kaiken voittaaksemme. Kyseessä on erityinen ottelu kaikille. Yritämme suoriutua siitä parhaan mukaan, Koke totesi.

– Jokaisella kannattajalla on oma näkemys ja mielipide Griezmannista ja niitä on kunnioitettava. Varmasti monilla on erilaisia mielipiteitä. Minä pidän itselläni oman mielipiteeni, enkä kommentoi sitä julkisesti. Katsotaan, mitä tapahtuu.

Griezmannin poistuminen Atléticosta ei sujunut ilman riitoja. Atlético syytti Griezmannia ja Barcelonaa julkisesti heinäkuisessa tiedotteessaan siitä, miten osapuolet sopivat siirrosta silloin, kun Atlético pelasi kauden tärkeimpiä otteluitaan.

Griezmann tiettävästi sopi siirrostaan maaliskuun alussa ja vain muutama päivä myöhemmin pelasi yhden kauden heikoimmista otteluistaan Juventusta vastaan, kun Atlético putosi Mestarien liigasta.