Barcelona kohtaa lauantaina Osasunan Pamplonassa.

Barcelonan päävalmentaja Ronald Koeman käväisi lehdistötilaisuudessa perjantaina.

Barcelonassa järjestetään sunnuntaina puheenjohtajavaalit.

Puheenjohtajaehdokas Víctor Font on julkisesti kertonut tuovansa Xavin joukkueen päävalmentajaksi, jos hänet valitaan tehtävään.

Koeman kertoi, ettei häntä haittaa se, että Xavin nimi mainitaan jatkuvasti katalonialaismediassa Barcelonan tulevana päävalmentajana.

– Tiedän vain sen, että sopimukseni kattaa vielä ensi kauden. Pian tiedämme viimein, kuka nousee uudeksi puheenjohtajaksi. Minua ei kiinnosta tai haittaa se, että Xavin nimi nousee jatkuvasti esiin.

– Uuden puheenjohtajan on päätettävä, mihin suuntaan seura lähtee. Puhun varmasti valitun puheenjohtajan kanssa. Olen kyllästynyt vastaamaan tällaisiin kysymyksiin.

Atlético ja Real Madrid iskevät yhteen sunnuntaina Madridin derbyssä. Atlético johtaa La Ligaa viiden pisteen erolla Barcelonaan ja Real Madridiin ja on lisäksi pelannut yhden ottelun kaksikkoa vähemmän. Koeman toivoo Atléticon häviävän derbyn.

– Oma ottelumme on tietysti tärkein, meidän on voitettava se. Meidän kannalta parasta olisi se, että sarjakärki häviäisi, Koeman viittasi Atléticon tappioon.