Barcelona on ollut jo pitkän aikaa Memphis Depayn kintereillä.

Lyonia edustavan Depayn sopimus ranskalaisseuran kanssa päättyy kuluvan kauden jälkeen ja hollantilaishyökkääjä olisi tiettävästi kiinnostunut siirtymään Barcelonaan.

Barcelona yritti hankkia Depayn viime kesän siirtoikkunassa, mutta valtavien talousvaikeuksien kanssa kamppailevalla seuralla ei ollut varaa maksaa Lyonin vaatimaa siirtosummaa. Depay jäi siten Lyoniin.

Barcelonan päävalmentaja Ronald Koeman puhui viime syksynä avoimesti halustaan hankkia Depay seuraan. Koeman antoi samanlaisia kommentteja myös tammikuun siirtoikkunan aikana.

Koeman silti suuttui, kun PSG:n pelaajat ovat puhuneet avoimesti Leo Messin mahdollisesta siirrosta Pariisiin kesällä. Depayn tapaan myös Messin sopimus päättyy kesällä.

Lyonin päävalmentaja Rudi García kummasteli Koemanin alati muuttuvia mielipiteitä.

– Luin Koemanin suuttuneen siitä, kun PSG:ssä puhuttiin avoimesti Messin tilanteesta ennen heidän välistä otteluaan. Koeman puhui kuitenkin lehdistölle Memphis Depaysta avoimesti jopa siirtomarkkinoiden päätyttyä. Mielestäni se on vähintäänkin kummallista, García totesi BeIN Sportsin haastattelussa.