Real Madridin on tiedetty jo kauan hamuavan joukkueeseensa jotain aivan maailman eturivin hyökkääjää. Pitkään on puhuttu PSG:n Kylian Mbappésta ja yhä kiihtyvään tahtiin myös Borussia Dortmundin Erling Braut Hålandista. Viime aikoina on myös pohdittu sitä, janottaako vanha suola, ja siirtyisikö Cristiano Ronaldo takaisin Madridiin.

Cadena SER:in mukaan Real Madridin tähtäimessä on kuitenkin myös valovoimainen vaihtoehto Valioliigasta, jollei kumpikaan edellämainituista nuorukaisista haaviin uisi. Hän on Tottenhamin maalitykki Harry Kane, Valioliigan kaksinkertainen maalikuningas, joka voitti maalitilaston myös vuoden 2018 MM-kisoissa.

Real Madrid on ollut Harry Kanestakin kiinnostunut pitkään, mutta toistaiseksi hän on pysynyt uskollisena Tottenhamille. Nyt 27-vuotias kärkimies saattaa kuitenkin olla valmis radikaaliin maisemanvaihdokseen, pelattuaan Tottenhamissa kahdeksan kautta ja 327 ottelua.

Kanen sopimus Tottenhamin kanssa ulottuu vuoteen 2024, mutta Cadena SER:in mukaan seura on mahdollisesti valmis päästämään hänet lähtemään, jos uskollinen luottopelaaja niin toivoo. Kane on palvellut Spursia moitteettomasti, eikä pitkän ajanjakson haluta päättyvän ikävissä merkeissä.

[readmore from=Kane-Harry]

Vaikka Kane on kahminut urallaan valtavasti henkilökohtaisia tunnustuksia, ei hän ole päässyt nostelemaan aikuisten tasolla vielä minkäänlaista pokaalia. Real Madridissa mahdollisuudet asian muuttamiseksi olisivat oletettavasti hyvät. Kanen agenttiveljen Charlien kerrotaan jo etsivän hänelle uutta joukkuetta.

Ainakin Cadena SER arvelee, että mahdollisuudet Kanen siirtymiseen juuri Real Madridiin ovat hyvät. Kane lämpenee itse ajatukselle, Real Madrid kaipaa tehokasta kärkimiestä, ja englantilaista pidetään edullisempana vaihtoehtona kuin Mbappéa tai Hålandia. Agenttipalkkiot pysyisivät aisoissa, koska Charlie-veli on ainoa Kanen asianhoitaja. Lisäksi Tottenhamin ja Real Madridin väliset suhteet ovat erittäin hyvät.

Lähde: AS