Carlos Kameni poistuu kesän aikana turkkilaisesta Fenerbahcesta.

35-vuotias konkarivahti ei ole pelannut kuluvalla kaudella minuuttiakaan suurseuran paidassa ja Fenerbahce on lopettanut palkanmaksun Kamenille.

Kameni haluaisi palata Espanyolin riveihin. Kameni edusti Espanyolia seitsemän vuoden ja 228 ottelun ajan voittaen kertaalleen Copan mestaruuden.

– Se on minulle päivänselvää. Haluan palata Espanyoliin. Olen aina ollut seuran kannattaja. Kyseessä on seura, joka antoi minulle mahdollisuuden nousta esiin jalkapallossa ja olen heille kaiken pystyssä. Haluaisin palata pelaamaan heidän stadionilleen.

– Minulle se olisi unelma ja kunnia palata takaisin kotiin. Seuran kannattajat ovat perhettäni ja siellä olen aina tuntenut olevani rakastettu. Ihmiset ovat kohdelleet minua siellä hyvin. Espanyol on kotini ja sen vuoksi haluaisin palata. Mielestäni voisin auttaa seuraa.

Kameni tiedostaa kakkosvahti Roberto Jiménezin sopimuksen loppuvan.

– Tiedän sen. Sen vuoksi luulen, että kyseessä olisi minulle suuri mahdollisuus. Niin minulle kuin seurallekin.

– Täällä Fenerbahcessa ulkomaalaispaikat olivat jo täynnä ja sen vuoksi seura jätti minut ilman paikkaa kokoonpanossa. Tämä on hyvin vaikeaa minulle. Harjoittelen ja teen jatkuvasti töitä, olen hyvässä kunnossa, mutta minun on päästävä pelaamaan ja kilpailemaan. Siksi haluan poistua täältä. Olen jalkapalloilija, tämä on elämäni ja haluan pelata. Seura on talousongelmissa, eikä siten vastustaisi ollenkaan lähtöäni, vaikka meillä on sopimus voimassa. Lähtisin täältä helposti.

Lähde: MARCA