Vaikka Real Madridin puheenjohtaja Florentino Pérez lupaileekin tälle kesälle vielä ainakin yhtä galacticoa, on Los Blancosin siirtorintamalla ollut toistaiseksi vielä varsin hiljaista. Kaikki viittaa siihen, ettei Pérezin haave Neymarin värväämisestä toteudu, sillä brassitähti vakuutteli viimeksi lauantaina jäävänsä sataprosenttisen varmasti PSG:hen.

Nyt Madrisissa pohditaankin, kuinka rahakkaasta teinihankinnasta Vinicius Júniorista saataisiin leivottua ”seuraava Neymar”.

Viime viikolla 18 vuotta täyttäneestä Viniciuksesta maksettiin brasilialaiselle Flamengolle 45 miljoonaa euroa. Muutama päivä sitten nuorukainen vahvisti lehdistölle, ettei hän lähde ensi kaudeksi minnekään lainalle (lue lisää), joten Real Madridin tehtävä on pohtia, miten nuorukaisesta saadaan paras mahdollinen irti – nyt ja tulevaisuudessa.

Vinicius on saanut kuulla kyllästymiseen asti Neymar-vertailuja, mutta tunnistaa itsekin pelityylien samankaltaisuudet. Aluksi Real Madrid aikoo kokeilla brassitalenttia vasemmalla laidalla, jolla hän pelasi myös Flamengossa. Tarkoitus on myös katsoa, löytääkö Vinicius yhteisen sävelen Gareth Balen ja Karim Benzeman kanssa.

[readmore from=Junior-Vinicius]

Selväksi puutteeksi Viniciuksen kohdalla luetaan fyysiset vajavaisuudet. Siksi seurassa pyritään kasvattamaan pelaajan lihasmassaa mahdollisimman nopeasti. Päämäärä on, että Vinicius saisi ainakin kolmesta neljään kiloa lisää elopainoa.

Jos näyttää siltä, että Vinicius ei saa edustusjoukkueessa tarpeeksi minuutteja, aikoo Real Madrid varmistaa pelituntuman ylläpysymisen ja kehittymisen ”pudottamalla” Viniciuksen kakkosjoukkueeseensa Castillaan. Koti-ikävä pyritään pitämään loitolla niin Real Madridin ykkös- kuin kakkosjoukkueessakin olevien brassien avulla.