Luka Jovic, 23, saapui Real Madridiin kesällä 2019 noin 63 miljoonan euron siirtosummalla. Sen jälkeen Jovic on pelannut vain 32 ottelussa Real Madridissa. Viime loppukausi meni lainalla Eintracht Frankfurtissa, josta Jovic aikanaan myös siirtyi Madridiin.

Jovic kommentoi tilannettaan Real Madridissa, jossa rooli on jäänyt todella pieneksi. Toki on muistettava, että kyseessä on vielä melko nuori pelaaja.

– En ole keskustellut vielä uuden päävalmentajan (Carlo Ancelottin) kanssa tilanteestani. Hän on aloittanut valmistelut ja aion antaa kaikkeni joka tilanteessa, jotta olisin mahdollisimman valmis uuteen kauteen. Haluan näyttää parastani. Viime vuosina on tapahtunut paljon, Jovic kommentoi AS:lle.

Viime kaudella Jovic ehti pelata Bundesliigassa 18 ottelua, joissa syntyi neljä maalia ja kaksi maalisyöttöä. Kaudella 2018-19 Jovic tykitti Eintrachtin riveissä peräti 27 maalia kaikki kilpailut mukaan lukien. Sen jälkeen on ollut hiljaisempaa, ja nyt hän valmistautuu kolmanteen kauteen Real Madridin pelaajana.

– Olen varma, että olisin pystynyt parempaan, mutta haluan kaiken kääntyvän lopulta hyvin. En tullut Real Madridiin sattumalta, Jovic totesi.

Jovicin sopimus Real Madridin kanssa on voimassa kesään 2025 saakka. Hyökkääjä ei myöskään sulkenut pois mahdollisuutta uudelle lainapestille.

– Tietyt asiat ovat minulle tärkeitä. Haluan olla hyvässä sarjassa ja saada mahdollisuuden pelata. Kun ottaa huomioon ikäni ja sen, minkä verran olen saanut olla kentällä, jos lainamahdollisuus tulee, on tärkeää, että seura arvostaa ominaisuuksiani ja näkee minut avauksen pelaajana, Jovic sanoi.

Näillä näkymin Ancelotti on pitämässä kiinni Jovicista ja antamassa hänelle mahdollisuuden Karim Benzeman kakkosmiehenä.