Serbialaishyökkääjä Luka Jović saapui Real Madridiin kesällä 2019 suurten odotusten saattelemana, mutta hän ei ole yltänyt Espanjassa edes vähimmäisvaatimuksiin.

Jović, 23, oli tehnyt edeltävällä kaudella Eintracht Frankfurtille 27 maalia, mikä sai Madridin kaivamaan kuvetta 63 miljoonan euron edestä. Puolitoista vuotta myöhemmin on helppo todeta jälkiviisaana, että niille rahoille ei ole saatu vastinetta.

Serbialaiskärki on pelannut Madridissa 32 ottelua ja heiluttanut verkkoa vasta kahdesti. Maalintekovaikeuksiensa lisäksi Jović on saanut negatiivista huomiota kentän ulkopuolisten ongelmien takia.

Siirtohuhut ovat vieneet Jovićia ympäriinsä Eurooppaa jo pitkään, mutta hän on yhä Los Blancosin listoilla. Se saattaa kuitenkin muuttua, jos hänen entinen seuransa Eintracht saa tahtonsa läpi.

Saksalaissseuran päävalmentaja Adi Hütter kertoi tällä viikolla, että Frankfurtissa on seurattu Jovićin tilannetta isolla mielenkiinnolla, kun häneltä kysyttiin, onko Eintracht hankkimassa entisen maalitykkinsä takaisin.

– Se on ajatus, jota ei ole unohdettu kenenkään toimesta, sanoi Hütter Goalin mukaan.

– Hän saa todella vähän minuutteja Real Madridissa, eikä hänellä olisi varmasti mitään sitä vastaan, että hän palaisi Frankfurtiin.

Hütter myönsi kuitenkin, että diilin toteuttaminen voi osoittautua hankalaksi Jovićin kohonneen palkkatason takia.

– Se pitää paikkaansa, mitä Lukan vuosipalkasta on kirjoitettu.