Lähteet: Real Madridin 60 miljoonan megahankinta heti lainapestille?

© Kuva: Getty Images

21-vuotias Luka Jovic pelasi Eintracht Frankfurtissa häikäisevän viime kauden. Bundesliigassa syntyi 17 maalia ja Eurooppa-liigassa vielä kymmenen päälle.

Ei ihme, että Jovicin nimi nousi Euroopan huippuseurojen huulille, ja Real Madrid lunastikin serbialaisen heinäkuussa omakseen hulppealla 60 miljoonan euron siirtosummalla.

Harjoituskausi on kuitenkin ollut vaikea niin Jovicille kuin koko Real Madridin joukkueellekin. Ensimmäistä maaliaan Jovic ei ole vielä uuden seuran paidassa tehnyt. Loukkaantuminenkin on kiusannut, mutta Jovic ei ole tiettävästi muutenkaan tehnyt vaikutusta valmentaja Zinedine Zidaneen.

Nyt kaksi suurta serbialaislehteä väittääkin, että Jovic saatetaan lähettää lainalle vielä samana kesänä kuin hänet hankittiinkin. Marca pitää väitteistä huolimatta lainapestiä epätodennäköisenä, mutta aikaa moiseen ratkaisuun olisi vielä vajaat kolme viikkoa.

Saksassa onkin noussut esille ajatus, että Jovic saattaisi palata takaisin Eintrachtiin, nyt lainamiehenä. Eintrachtin urheilutoimenjohtaja Fredi Bobic kertoi äskettäin, että seura haluaa hankkia vielä ainakin yhden hyökkääjän, ja Jovic sopisi kannattajille varmasti paremmin kuin hyvin.

– Kaikki saavat vielä yllättyä siitä, kuka onkaan vielä tulossa, Bobic kommentoi pari viikkoa sitten Sport1:lle.

Lähteet: Marca ja Sportbuzzer