AS: Real Madrid päässyt sopuun Bundesliiga-tähden siirrosta – hinta 60 miljoonaa euroa

© Kuva: Getty Images

Luka Jovićin siirto Real Madridiin on enää sinettiä vaille valmis, AS uutisoi.

Real Madrid on lähteen mukaan päässyt Eintracht Frankfurtin kanssa sopuun Jovićin siirrosta. Siirtosummaksi on neuvoteltu tasan 60 miljoonaa euroa.

Kauden alussa Eintracht hankki Jovićin lainasopimuksella portugalilaisseura Benficasta. Bundesliigaseura kuitenkin teki hänen siirrostaan pysyvän aiemmin tänä vuonna, maksaen pelaajasta vain seitsemän miljoonaa euroa.

Real Madridin lupaamasta 60 miljoonasta eurosta Eintracht tulee kuitenkin saamaan vain 48 miljoonaa euroa. Benficalla on oikeus lunastaa 20% Jovićin tulevasta siirrosta, eli tässä tapauksessa 12 miljoonaa euroa.

Jović, 21, on ollut huikeassa vireessä kuluneen kauden aikana. Serbikärki on paukuttanut yhteensä 26 maalia, kun kaikki kauden kilpailut lasketaan mukaan. Hän on johdattanut joukkueensa Bundesliigan neljän parhaan joukkoon, sekä Eurooppa-liigan välieriin.

AS:n mukaan Jović tulee tukemaan Karim Benzemaa Real Madridin hyökkäyksessä. Zinédine Zidane ei ole ollut tyytyväinen Lyonista palanneen Mariano Díazin esityksiin, eikä hän todennäköisesti jatka espanjalaisseuran riveissä tulevan kesän jälkeen.

Liity Jalkapallon olohuoneen sisäpiiriin!
⚽ Klikkaa itsesi Facebookiin TÄSTÄ.
⚽ Liity jäseneksi ja odota hyväksyntää