Espanjalaismediassa kerrotaan alle vuorokauden sisään jo toisesta suuren luokan kappauksesta, jonka äärellä Real Madrid on. Kun isoista urheilumedioista Marca ensin kertoi, että seura ja Eden Hazard ovat pääsemässä viimein sopimukseen, nokittaa AS tiedoilla tuoreemman komeetan, Luka Jovicin tilanteesta.

Jovic on virallisesti edelleen Benfican pelaaja, mutta Eintracht Frankfurt ehti jo ilmoittaa käyttävänsä tämän lainasopimukseen sisältyvän osto-option. Bundesliigaseura onkin nyt julki tulleiden tietojen mukaan tekemässä melkoista tiliä: se maksaa Jovicista portugalilaisseuralle seitsemän miljoonaa euroa, mutta on myymässä tämän edelleen Realille jopa yli 50 miljoonalla. Mahdollisesta kauppasummasta 20 prosenttia menee Benficalle.

21-vuotias hyökkääjä on Belgradin Punaisen tähden kasvatti, joka siirtyi kreikkalaisen Limassolin kautta Benficaan vuonna 2016. Viime vuosina komeetan kurssi on ollu kaikin puolin hurjassa nousussa. Transfermarktin mukaan serbialaisen markkina-arvo oli kesällä 2017 kaksi miljoonaa euroa, nyt 55 miljoonaa. Kaikki kilpailut mukaan lukien Jovic on tällä kaudella pelannut Frankfurtissa 41 ottelussa, maaleja on syntynyt 25.

Eurooppa-liigan kaudella maalijyvä on ollut erityisen kohdallaan; kilpailun maalipörssissä edellä on ainoastaan eilen 10. osumansa iskenyt Olivier Giroud.