Real Madridin ja Barcelonan kykyjenetsijät olivat torstaina seuraamassa Eintracht Frankfurtin hyökkääjän Luka Jovićin otteita Eurooppa-liigan ottelussa Benficaa vastaan, kertoo Marca.

Portugalissa pelattu ottelu päättyi Benfican 4-2-voittoon. Serbialaiskärki Jović, 21, iski Eintrachtin 1-1-tasoitusmaalin joukkueensa pelatessa vajaalla. Illan päätähti oli Benfican João Félix, josta tuli 19 vuoden ja 153 päivän iässä nuorin hattutempun iskenyt pelaaja Eurooppa-liigassa.

Marcan mukaan myös Atlético Madridilla oli kykyjenetsijöitä ottelussa paikalla, joskin Atlétin uskotaan seuranneen Benfican topparia Rúben Diasia. Paikalla oli tarkkailijoita myös Manchester Citystä, Manchester Unitedista ja Bayern Münchenistä.

Jović pelaa Eintracht Frankfurtissa lainalla juurikin Benficasta. Eintrachtilla on häneen osto-optio, jonka se on jo ilmoittanut käyttävänsä.

Marcan mukaan Benfica saa 20 prosenttia Jovićin seuraavasta siirtosummasta, minkä vuoksi Eintracht yrittää hilata pelaajan hintaa mahdollisimman ylös.

Jović on pelannut tällä kaudella 39 ottelua, joissa hän on iskenyt yhteensä 25 osumaa ja antanut seitsemän maalisyöttöä.