Barcelonan suunnitelmat Luis Suárezin seuraajan hankkimiseksi ovat nytkähtäneet eteenpäin.

The Guardian uutisoi, että Barca valmistelee parhaillaan 50 miljoonan euron tarjousta Eintracht Frankfurtissa lainalla pelaavasta Luka Jovicista. Lehden mukaan Barcelona toivoo, että varsinaiset neuvottelut Eintrachtin kanssa voidaan aloittaa lähiviikkoina.

Neuvottelujen edistymistä hidastaa hieman se, että Jovicin pelaajaoikeudet ovat vielä tässä vaiheessa Benficalla. Eintrachtilla on kuitenkin hyökkääjään osto-optio, jonka seura myös aikoo käyttää. Kyse on lähinnä siitä, milloin osto-optio aktivoidaan.

Guardianin tietojen mukaan Eintrachtille ei riitä 50 miljoonaa euroa, vaan seura haluaa kultakimpaleestaan 65-70 miljoonaa.

Jovic nuorentaisi merkittävästi Barcelonan kokoonpanoa, sillä serbillä on ikää vasta 21 vuotta. Tällä kaudella nuorukainen on lyönyt toden teolla läpi. 36 ottelua on tuottanut 22 maalia, joista 15 Bundesliigassa ja seitsemän Eurooppa-liigassa. Bundesliigan maalipörssissä Jovic on jaetulla toisella sijalla.

Maajoukkuetasolla Jovic avasi maalitilinsä keskiviikkoiltana, kun Serbia pelasi Saksaa vastaan harjoitusottelussa 1-1. Se oli Jovicin neljäs A-maaottelu ja ensimmäinen kerta avauksessa.