Baskimaalaismedia SER Gipuzkoa uutisoi aiemmin, että Real Sociedadin 29-vuotias hyökkääjä Willian José on siirtymässä Englannin Valioliigan Wolverhamptoniin.

Brasilialaishyökkääjän kohdalla kyse olisi lainasiirrosta, sillä Wolves haluaa paikata pitkälle sairaslomalle joutuneen Raúl Jiménezin jättämää aukkoa.

LUE MYÖS:
Lähde: Wolverhampton löysi Raúl Jiménezille tuuraajan La Ligasta

Siirtomarkkinoihin erikoistunut italialaistoimittaja Fabrizio Romano paljasti nyt Twitterissä lisätietoja siitä, missä Willian Josén siirrossa tällä hetkellä mennään.

Romanon mukaan neuvottelut ovat edenneet hyvin. Lainassa on osto-optio, kuten SER Gipuzkoa kertoi. Romanon tietojen perusteella suunniteltu ostopykälä on noin 20 miljoonaa euroa.

Italialaisreportteri jatkoi, että lainasiirto ei ole vielä valmis, mutta Wolverhamptonissa ollaan erittäin luottavaisin mielin siitä, että Willian José siirtyy Englantiin ennen tammikuun loppua.

Wolvesin portugalilaisluotsi Nuno Espírito Santo ei suostunut tarkemmin kommentoimaan englantilaismedialle Willian Josén mahdollista siirtoa ennen kuin nimet ovat papereissa.

Willian Josélla on sopimus Real Sociedadin kanssa kesään 2024 saakka. Hän on tehnyt tällä kaudella baskiseurassa 13 peliin kolme maalia La Ligassa. Eurooppa-liigassa hän on osunut kerran kuuteen peliin. Brassi siirtyi seuraan kesällä 2016 uruguaylaisesta Maldonadosta pelattuaan useilla lainapesteillä Espanjassa.