Brasilialainen Willian José on La Ligan toistaiseksi toiseksi viimeisin maalintekijä. 28-vuotias kärkimies teki Real Sociedadin toisen maalin, kun baskiseura haki 2-1 -voiton Eibarista 10. maaliskuuta. Willian Josén maalin jälkeen Eibarille teki kavennuksen Charles. Willian Josélle maali oli sarjassa yhdeksäs.

Tuon päivämäärän jälkeen Espanjassa ei ole jalkapalloa pelattu. Koronaviruspandemia kylvi tuhoaan ja pani sarjan tauolle. Tauko venyy kaikkiaan noin kolmen kuukauden mittaiseksi, sillä pelien on määrä jatkua Sevillan derbyllä 11. kesäkuuta Suomen aikaa kello 23.

Maaliskuinen Eibar-Real Sociedad oli historiallinen peli, sillä se oli ensimmäinen ottelu, joka pelattiin La Ligassa tyhjille katsomoille koronaviruksen takia. Nyt noita pelejä on luvassa vielä ainakin pitkälti toistasataa lisää.

– Silloinen peli oli vähän omituinen. Luulimme, että se peli Eibarissa olisi ainoa peli ilman katsoiia. Nyt pelaamme niitä kuitenkin vielä 11 lisää, Willian José toteaa AS:n haastattelussa.

– Siitä tulee kummallista ja vaikeaa, mutta meidän täytyy tehdä parhaamme saadaksemme voittoja ja pysyäksemme kärkisijoilla.

[readmore from=Real-Sociedad]

Real Sociedadin kausi on ollut erinomainen, sillä se on sarjassa neljäntenä, kiinni paikassa ensi kauden Mestarien liigaan. Getafe on kuitenkin sen kanssa tasapisteissä ja Atlético Madrid vain pisteen perässä.

– Olemme vaikeassa kilpailussa neljänsinä. Seuraavat 11 peliä ovat erilaisia kuin tähän asti pelatut. Päämäärämme on kuitenkin selkeä: haluamme olla kauden päätteeksi neljän parhaan joukossa ja toivottavasti mukana ensi kauden Mestarien liigassa, Willian José naulaa.