Real Madrid koki viime viikonloppuna uuden nöyryytyksen, kun Levante haki täyden pistepotin mukaansa pääkaupungista. Lue otteluraportti täältä.

Isco ei pelannut ottelussa minuuttiakaan, vaan seurasi ottelun varsin tuttuun tapaan penkiltä käsin. Isco on päässyt La Ligassa edellisen kerran avauskokoonpanoon marraskuun alussa, kun Valencia voitti Real Madridin Mestallalla 4-1.

Real Madridin kakkosvalmentaja David Bettoni otti lopussa nuoren Sergio Arribasin kentälle. Hyökkäävälle keskikenttäpelaajalle kyseessä oli uran kolmas ottelu Real Madridissa.

AS:n mukaan osa Real Madridin pelaajista piti Bettonin ja koronavirustartunnan vuoksi ottelut kotoaan katsovan Zinédine Zidanen päätöstä nöyryyttävänä Iscon kannalta. Isco ei edes päässyt lämmittelemään kentän laidalle ottelun aikana, vaikka on saman pelipaikan pelaaja 19-vuotiaan Arribasin kanssa.

Isco ei reagoinut sen kummemmin siihen, että Bettoni peluutti ennemmin B-joukkueen Arribasia kuin häntä, sillä Isco tiedostaa jo tilanteensa Real Madridissa. Isco kertoi Real Madridille syksyllä halustaan siirtyä muihin maisemiin, mutta lopulta siirto näyttää onnistuvan vasta kesällä.

Isco on jäänyt tälläkin kaudella olemattomalle vastuulle ja on yksi edustusjoukkueen vähiten kentälle päässeistä pelaajista.