Real Madrid ei näytä olevan halukas luopumaan pelaajistaan tammikuun siirtoikkunassa, sillä myöskään uusia hankintoja seurassa ei suunnitella (lue lisää). Jokunen pelaaja toivoisi kuitenkin kenties siirtoa toisaalle suuremman peliajan toivossa.

Yksi tällainen pelaaja on 28-vuotias Isco, joka on pelannut tällä kaudella 11 ottelussa yhteensä vain 357 minuuttia. Real Madridin avauksessa Isco on ollut vain kolme kertaa, ja hän kertoi jo julkisestikin toivovansa siirtoa muualle peliaikaa saadakseen.

Tähän saakka on uskottu, että Iscon kohdalla tulisi kyseeseen pysyvä siirto – joskin luultavasti vasta ensi kesänä. Isco pysyisi mieluiten Espanjassa, ja toivoisi päätyvänsä Sevillaan vanhan valmentajansa Julen Lopeteguin alaisuuteen. Myös Real Madrid myisi Iscon mieluummin kuin lainaisi.

[readmore from=Isco]

AS:n mukaan tilanne on kuitenkin nyt sikäli muuttunut, että Valioliigan Arsenal haluaisi Iscon lainalle, ja nimenomaan heti tammikuussa. Isco sopisi hyvin Arsenal-luotsi Mikel Artetan pelifilosofiaan, ja brittimediassa on jo jonkin aikaa kuiskittu malagalaisen olevan Gunnersin kiikarissa tammikuussa. Tulevina viikkoina nähdään, onnistuuko Arsenal nappaamaan Iscon Sevillan nenän edestä – joko lainalle tai pysyvänä siirtona.

Real Madridin keskiviikon ottelussa Elcheä vastaan Isco ei pelaa. Isco putosi pelaajaryhmästä keskiviikkoaamuna. Tämä muutos ei liity kuitenkaan millään tapaa siirtohuhuihin, vaan taustalla on iloisempi syy. Iscosta tuli nimittäin vastikään isä.