Marca: Iscon hullu viikko – katsomokomennuksesta avaukseen ja suoraan kapteeniksi

© Kuva: Getty Images

Iscolla on meneillään melko hullu reilun viikon mittainen ajanjakso.

Real Madridin valmentajanvaihdoksen jälkeen Isco on löytänyt itsensä toistuvasti vaihtopenkiltä tai jopa katsomosta, kuten Mestarien liigassa AS Romaa vastaan. Viimeistään tuo reilun viikon takainen katsomokomennus nostatti melkoisen kohun Espanjassa.

Espanjalaislehdissä on puhuttu päivittäin ”Case Iscosta”. On muun muassa huhuiltu miehen heikosta harjoitusasenteesta ja välirikosta päävalmentaja Santiago Solarin kanssa. On jopa puhuttu siitä, että Isco olisi ylipainoinen.

Nyt hullu viikko on päättymässä toiseen ääripäähän. Tänä iltana Real Madrid kohtaa Copa del Reyssä Melillan, ja luvassa on runsaasti rotaatiota. Kapteeninnauha menee tällaisissa tapauksissa kokeneimmalle Real-pelaajalle, joka Marcan mukaan on tämän illan avauskokoonpanossa Isco.

Marcan tietojen mukaan Keylor Navas pelaa maalissa, ja puolustuslinjan muodostavat Álvaro Odriozola, Jesús Vallejo, Javi Sánchez sekä Sergio Reguilón. Keskikentällä nähdään Marcos Llorente, Federico Valverde ja Isco. Hyökkäystrion muodostavat Marco Asensio, Mariano Díaz ja Vinícius.

Real-virkaiällä mitaten kokenein pelaajista on Isco, joka on pelannut Los Blancosissa 254 ottelua. Navasilla pelejä on 148 ja Asensiolla 111.

Real Madridin ja Melillan välinen ottelu alkaa tänään kello 17.15 Suomen aikaa. Tässä ohjeet, miten voit katsoa ottelun ilmaiseksi.

Liity Jalkapallon olohuoneen sisäpiiriin!
⚽ Klikkaa itsesi Facebookiin TÄSTÄ.
⚽ Liity jäseneksi ja odota hyväksyntää