Marca: Iscolla oli hyvä syy kieltäytyä kapteenin nauhasta

© Kuva: Getty Images

Real Madridin keskiviikkoisessa Mestarien liigan ottelussa nähtiin erikoinen tilanne. Sergio Ramosin poissaollessa Madridia kipparoinut Marcelo otettiin vaihtoon, ja kun brassipuolustaja yritti antaa kapteenin nauhansa Iscolle, tämä kieltäytyikin kunniasta.

– Yritin antaa nauhan Iscolle, mutta hän pyysi minua antamaan sen Dani Carvajalille. Syytä siihen en tiedä, Marcelo kertoi lehdistölle.

Marcan mukaan kyse ei kuitenkaan ole mistään dramaattisesta, vaan Iscolla oli toimintaansa hyvä syy.

Real Madridilla on kapteeniuskysymyksessä selvä hierarkia. Mikäli Ramos ei pelaa, on kapteenina Marcelo. Sen jälkeen hierarkiassa tulevat Karim BenzemaRaphaël VaraneNacho ja Luka Modric. Joukosta Nacho oli edelleen sairastuvalla, Modric ja Varane seurasivat koko pelin penkiltä ja Benzema otettiin vaihtoon jo ennen Marceloa.

Edellisen viikon cup-ottelussa Melillaa vastaan Isco sai kunnian kipparoida Realia edellämainitun kuusikon poissaollessa. Kapteenin vastuu lankesi Iscolle, koska tämä sai aikanaan sopimuksen Real Madridiin kaksi päivää Dani Carvajalia aiemmin.

Melilla-ottelun yhteydessä Isco oli todennut Carvajalille, että tämä saa kapteenin nauhan seuraavassa mahdollisessa yhteydessä, vaikka Isco olisikin vielä kentällä. Kumpikaan tuskin silti arvasi, että tilaisuus tulisi jo viikon kuluttua tästä, sillä onhan kapteenihierarkiassa kuusi pelaajaa kaksikon edellä.

Isco siis piti sanansa ja antoi Carvajalinkin maistaa kapteeniutta kasvattajaseurassaan noin parinkymmenen minuutin ajan. Marcelolle saakka tieto sopimuksesta vain ei ollut kantautunut.

Liity Jalkapallon olohuoneen sisäpiiriin!
⚽ Klikkaa itsesi Facebookiin TÄSTÄ.
⚽ Liity jäseneksi ja odota hyväksyntää