Tapaus Isco on Santiago Solarin ensimmäinen kriisi Real Madridin päävalmentajana.

Iscon ja Solarin kylmiä välejä on myllytetty espanjalaislehdistössä nyt noin viikon ajan. Tänä iltana Real kohtaa La Ligan huippuottelussa Valencian, mutta pelin alla pidetyssä lehdistötilaisuudessa paikallisia toimittajia kiinnosti huomattavasti enemmän Isco kuin itse ottelu.

– En lue urheilumediaa. Luen vain yleislehtiä. Niissä toimitaan ammattimaisesti, Solari näpäytti erästä toimittajaa, joka kysyi Madridin jatkuvista kohuista.

– Meillä on nuoria pelaajia, mutta suurin osa heistä on todella kypsiä ihmisiä. En usko, että ulkopuolinen kohina vaikuttaa heihin.

Tapaus Iscoon Solari antoi kolme kertaa käytännössä saman vastauksen.

– Ei siinä asiassa ole mitään sen kummempaa, [Iscon katsomokomennus AS Romaa vastaan] oli tekninen päätös, Solari vastasi ensimmäiseen kysymykseen tapausta koskien.

Seuraava toimittaja kysyi, onko Isco käyttäytynyt epäammattimaisesti tai harjoitellut huonosti.

[readmore from=Isco]

– Mielestäni tässä tapauksessa ei ole mitään sen kummempaa. En lähde mukaan spekulointeihinne. Meillä on 24 ammattilaista, jotka kaikki tekevät kovasti töitä.

Seuraava toimittaja kysyi, mikä osuus lehdistön Isco-huhuista on totta.

– En aio kommentoida tätä tapausta sen enempää.

Lopuksi Solarilta kysyttiin, kuinka tärkeä Isco on Real Madridille.

– Teen päätöksiä, joiden uskon hyödyttävän kaikkia. Me kaikki olemme tärkeitä, koska me kaikki muodostamme Real Madridin.