Isco ei edes lämmitellyt Rayo Vallecanoa vastaan – Real Madrid -luotsi kommentoi Iscon penkitystä

© Kuva: Getty Images

Real Madrid otti nihkeän 1-0-voiton lauantaina paikallisottelussa Rayo Vallecanoa vastaan. Realin tähtipelaaja Isco istui koko ottelun vaihtopenkillä.

Isco on joutunut pienoiseen koirankoppiin uuden Real Madrid -päävalmentaja Santiago Solarin alaisuudessa. Rayoa vastaan Isco ei edes ottanut lämpöä muiden pelaajien kanssa, vaan istui koko ottelun vaihtopenkillä.

26-vuotiaan keskikenttäpelaajan asema Real Madridissa alkaa todella olla uhattuna. Solari joutui tiukkojen kysymysten eteen ottelun jälkeen.

– Minun tehtäväni on varmistaa, että kaikki pelaajat voivat hyvin, ovat iloisia ja sitoutuneita, ja teemme kaikki sen eteen töitä.

– En yritä tehdä virheitä pelijärjestelmässä tai vaihtojen suhteen. Teen niin, koska se on osa työtäni, Solari sanoi Marcan mukaan.

Sen jälkeen Solari avasi vaihtojaan ja sitä miksi Iscolle ei auennut mahdollisuutta lauantaina.

– Sen mukaan miten peli eteni, toin Dani Ceballosin sisään Marco Asension tilalle, koska hän oli väsynyt. Sen jälkeen otin Federico Valverden keskikentälle ja Vini (Vinicius) tuli sisään, koska hän oli ainoa hyökkääjä penkillä, joka pystyi paikkaamaan (Karim) Benzeman.

Liity Jalkapallon olohuoneen sisäpiiriin!
⚽ Klikkaa itsesi Facebookiin TÄSTÄ.
⚽ Liity jäseneksi ja odota hyväksyntää