Andrés Iniesta poistui kesällä Barcelonasta. Seuralegenda suuntasi japanilaisen Vissel Koben riveihin.

Barcelonalaislehti Sport haastatteli vuodenvaihteessa Iniestaa, joka avasi mahdollisuuden paluulleen. Iniesta haluaisi palata jossain vaiheessa Barcelonan organisaatioon, mutta silloinen rooli on vielä avoinna.

– Vain tulevaisuus näyttää, missä olemme, Iniesta vastasi kysymykseen Pep Guardiolan aikakauden kokoonpanon avainpelaajien paluusta organisaatioon.

– Meillä on kannattajat takanamme, koska vietimme Barcelonassa paljon aikaa. Haluaisin näyttää tulevaisuudessa seurassa sen, mitä olen oppinut ja minulle ollaan opetettu. En tiedä vielä tarkkaa roolia tai sitä, milloin olen henkisesti valmis palaamaan tai kuka johtaa seuraa. Se nähdään tulevaisuudessa.

Haluaisiko Iniesta olla tulevaisuudessa Guardiolan kakkosvalmentaja? A-maajoukkueuransa kesän MM-kisoihin päättänyt Iniesta ei antanut kysymykseen selvää vastausta.

– Totta puhuen en ole miettinyt sitä. En tiedä mitä tapahtuu seuraavien vuosien aikana. Nyt keskityn pelaajana olemiseen toisessa maassa ja kilpailussa. Olen vielä ammattilaispelaaja.