Barcelonan legendapelaaja Andrés Iniesta näkee itsensä valmentajana tulevaisuudessa, mutta hänellä ei ole pakottavaa tarvetta tavoitella tuota haavetta kasvattajaseurassaan.

Yläasteikäisenä Barcelonaan liittynyt Iniesta, 34, jätti pitkän palveluksen jälkeen Barcelonan viime kauden jälkeen ja siirtyi japanilaiseen Vissel Kobeen.

Hän voitti Barcelonassa mm. yhdeksän La Ligan mestaruutta ja neljä kertaa Mestarien liigan. Iniesta haluaisi antaa pelaajauransa jälkeen jotain takaisin Barcelonalle, mutta hän ei vielä tiedä, tarkoittaako se seurassa valmentamista.

– En tiedä, mitä tulevaisuus pitää sisällään. En sanoisi, että en halua valmentaa Barcelonassa, mutta en voi sanoa, että se on asia, jota mietin, kertoi Iniesta Mundo Deportivon haastattelussa.

– Kyllä, pitää paikkaansa, että ajan kuluessa tulen herättelemään ideaa valmentajan työstä. Siten näen itseni, mutta ehkä kaikki voi olla eri tavalla, kun jätän jalkapallon. Saa nähdä, miten siinä käy.

– Haluaisin tulla takaisin Barcelonaan. Täällä tunnen olevani kotona ja toivon, että tulevaisuudessa voin välittää eteenpäin, mitä olen oppinut ja tuntenut tässä seurassa.