Atlético Madridin päävalmentaja Diego Simeone ei suostunut välittämään lisätietoa Mauro Icardin mahdollisesta siirrosta Wanda Metropolitanolle.

ESPN uutisoi perjantaina, että Atlético olisi tekemässä Icardista lainatarjouksen 70 miljoonan euron osto-optiolla. Internazionale haluaisi ongelmapelaajastaan kuitenkin saman tien eroon (lue lisää).

Atlético Madrid on tiettävästi halukas vahvistamaan rivejään vielä yhdellä uudella hyökkääjällä ennen siirtoikkunan sulkeutumista. Simeone ei kuitenkaan halunnut kommentoida huhuja lauantain lehdistötilaisuudessa.

– Sanon aina samaa. En voi oikein puhua pelaajista, jotka eivät ole täällä. Puhun tietysti vain pelaajista jotka pelaavat meille, Simeone kertoi.

– Odotamme yhä sen [siirtoikkunan] sulkeutumista, jotta tiedämme varmasti ketkä pelaajat ovat kanssamme joulukuuhun saakka, koska joulukuussa on taas uusi ikkuna.

– Mutta se on selvää, enkä halua toistella sitä, mutta haluaisin että toimisimme kuin Englannissa, jotta siirrot saataisiin pois alta ennen kuin La Liga alkaa. Voisimme aloittaa kauden samalla ryhmällä millä sen aiomme läpäistäkin.