Espanjalainen Marca-lehti kertoo, että Real Madridin hankintalistalle on jälleen kerran noussut Internazionalen argentinalaishyökkääjä Mauro Icardi.

Real Madrid luopui pitkäaikaisesta maalitykistään Cristiano Ronaldosta, jolle ei ainakaan vielä ole hankittu suoranaista korvaajaa. Real Madridin seurapresidentti Florentino Pérez lupasi kuitenkin, että kesän siirtoikkunassa nähdään vielä isoja siirtoja.

Espanjalaislehti tietää kertoa, että yksi hankintalistan potentiaalisista nimistä olisi Icardi, joka on tykittänyt liukuhihnalta maaleja Serie A:ssa viime kausina. Vaikka Icardi ei mahtunut Argentiinan MM-ryhmään, hyökkääjä tykitti viime kaudella 29 maalia Serie A:ssa jakaen maalikuninkuuden Ciro Immobilen kanssa.

Icardi neuvotteli Real Madridin kanssa jo viime talvena, mutta siirtoa ei tapahtunut. Nyt kuitenkin tilanne on toinen, kun Real Madridissa voisi olla selkeämpi ykköshyökkääjän rooli tarjolla.

Icardin ulosostopykälä on 110 miljoonaa euroa, mikä ei sinänsä olisi Real Madridille mikään mahdottomuus. Varsinkaan, kun Ronaldosta seura tienasi lähes saman summan.