Erling Braut Håland on ilmeisesti päättänyt, missä hän haluaa pelata Dortmundin jälkeen.

20-vuotias norjalaissensaatio on herättänyt useiden suurseurojen kiinnostuksen häikäisevien peliesitystensä ansiosta. Håland on takonut komeat 33 maalia 31 otteluun tällä kaudella, kun kaikki kilpailut lasketaan mukaan.

Hålandin agentti Mino Raiola arvioi viime kuussa, että vain noin kymmenellä seuralla olisi varaa hankkia nuori hyökkääjätähti itselleen. Transfermarkt’n mukaan Dortmund-hyökkääjän markkina-arvo on tällä hetkellä 110 miljoonaa euroa.

Hålandin on kerrottu herättäneen kiinnostusta ainakin Real Madridissa, Barcelonassa, Manchester Cityssä, Manchester Unitedissa ja Chelseassa. Madridilaislehdet ABC ja Marca uutisoivat kuitenkin lauantaina, että pelaajan oma haave olisi edustaa joukon ensimmäistä.

[readmore from=Real-Madrid]

ABC:n mukaan Håland ei halua jatkaa Dortmundissa enää ensi kaudella. Norjan maajoukkuemies on tiettävästi valmis pyytämään seurajohdolta siirtoa muualle viimeistään kauden jälkeen, ja myös Raiola haluaisi viedä hänet nimenomaan Santiago Bernabéulle.

Marca kertoo myös omassa uutisessaan, että Håland on aina unelmoinut Real Madridissa pelaamisesta, ja että hän koittaa vakuuttaa Dortmundin myymään hänet ensi kesänä sinne. Artikkelinsa lopussa lehti lupailee jatkosta seuraavin sanoin: ”Uutisia on luvassa pian.”