Héctor Herrera siirtyi kesällä Portosta Atléticoon.

Keskikenttäpelaajan alkukausi on ollut haasteita täynnä. Herrera oli viimeinen peliminuutteja saanut kenttäpelaaja Atléticossa tällä kaudella.

Herrera debytoi Atléticon paidassa syyskuun puolivälissä Mestarien liigassa Juventus-ottelussa ja iski ottelun tasoitusmaalin lisäajalla.

29-vuotias meksikolainen on saanut sen jälkeen enemmän peliaikaa ja pelasi muun muassa täydet minuutit edellisessä La Liga -ottelussa Espanyolia vastaan.

Herrera kertoi Marcan haastattelussa harkinneensa lopettavan jalkapalloilun nuorempana Meksikossa.

– Harkitsin lopettamista silloin, kun Pachuca lainasi minut toiseksi korkeimmalle sarjatasolle ja pelasin puoli vuotta Tampico Maderossa. Meille ei maksettu mitään, eikä minulla ollut yhtään rahaa ja asuin jo silloin nykyisen vaimoni kanssa yhdessä. Hän tuli raskaaksi ja silloin todella mietin, pitäisikö minun lopettaa jalkapallo ja mennä muihin töihin, Herrera paljasti.

– Minun piti saada jostain rahaa, enkä tiennyt, millainen tulevaisuus minulla olisi. Isäni työskenteli silloin rakennusmiehenä Yhdysvalloissa ja harkitsin meneväni hänen luokseen töihin. Sitten palasinkin Pachucaan ja tiesin silloin, mitä tapahtuisi. Harjoittelin silloin ykkösjoukkueenkin kanssa.