Atlético Madrid joutuu taistelemaan meksikolaistähdestä – ”Teemme kaikkemme pitääksemme hänet”

© Kuva: Getty Images

Portugalin suurseura Porto halua pitää kynsin ja hampain kiinni keskikenttäpelaaja Hector Herrerasta, joka on yhdistetty huhuissa Atlético Madridiin.

Meksikon maajoukkuekapteeni Herreran, 28, ja Porton sopimus päättyy ensi kesänä. AS:n mukaan Herrera ei aio allekirjoittaa jatkosopimusta ja Atléti on tarjoamassa hänelle 3-4 vuoden diiliä.

Atlético Madridin toimitusjohtaja Miguel Ángel Gil Marín sanoi Univisiónin haastattelussa, että hän haaveilee meksikolaisen pelaajan hankkimisesta.

– Meksiko on Atléticolle valtavan tärkeä maa monessa suhteessa, kuten kannattajien ja sponsorien puolesta. Meillä on Facebookissa enemmän meksikolaisia seuraajia kuin espanjalaisia, Gil Marín totesi vain muutama tunti sen jälkeen, kun Herrera-huhut tulivat julkisuuteen.

– Haluan lähitulevaisuudessa meksikolaisen pelaajan Atléticoon. Atléticoon ei kuitenkaan pääse kuka vain, mutta mielessäni on vaihtoehtoja. Pian saamme meksikolaisen pelaajan Atléticoon jatkamaan tätä kasvavaa yhteistyötä.

Porto ei ole kuitenkaan valmis luopumaan avainpelaajastaan helpolla.

– Se (Herreran tulevaisuus) riippuu sekä seuran että hänen tahdosta, kommentoi Porton presidentti Pinto da Costa A Bolalle.

– Me teemme kaikkemme pitääksemme Hectorin, mutta en voi sanoa juuri nyt enempää.

Liity Jalkapallon olohuoneen sisäpiiriin!
⚽ Klikkaa itsesi Facebookiin TÄSTÄ.
⚽ Liity jäseneksi ja odota hyväksyntää