Atlético Madridin ja Ranskan maajoukkueen Lucas Hernández kertoi poikkeuksellisen avoimesti isyydestä Le Parisienin haastattelussa.

Nuoresta iästään (22 vuotta) huolimatta Lucas on jo itse isä. Kovin hyvää roolimallia Lucasilla ei ole, sillä hänen oma isänsä lähti lätkimään jo kauan sitten. Lucasin ja Theo Hernándezin isä on 49-vuotias Jean-Francois Hernández, joka pelasi urallaan Lucasin tavoin Atléticossa.

– 12-13 vuoteen emme ole kuulleet hänestä mitään. En kuullut hänestä mitään edes MM-kisojen jälkeen, Lucas sanoi.

– Nyt kun olen itse isä, olen yhä tietoisempi siitä, mitä hän teki. Tiedän, miten hän epäonnistui isänä.

– Jos löydän hänet jonain päivänä, aion jutella hänen kanssaan. Mutta yksi asia on varma: en voisi ikinä kuvitella hylkääväni poikaani. En tekisi sitä mistään hinnasta. Nukkuisin vaikka sillan alla, jos poikani onnellisuus sitä vaatisi.

Lucas oli mukana voittamassa maailmanmestaruutta viime kesänä. Se on jotain, mistä kertoa omalle lapselle – kunhan aikaa hieman kuluu.

– Se oli valtava juttu. Muutaman vuoden kuluttua kun poikani on vanhempi, kerron hänelle tästä uskomattomasta kesästä.

[readmore from=Atletico-Madrid]

Lucas myös kehui äitiään ja veljeään Theoa, joka on kirjoilla Real Madridissa.

– Äitini on se, joka kasvatti meidät. Hän tutustutti meidät jalkapalloon. Hän teki töitä. En edes tiedä, kuinka monta tuntia hänen piti työskennellä vain, jotta me saisimme ruokaa. Se mitä minusta on tullut, on hänen ansiotaan.

– Theo on isoveljeni, suojelijani. Meillä on ollut vaikeita hetkiä, mutta olemme aina olleet yhdessä. Kun hän tarvitsi minua, olin läsnä. Yhteytemme on hyvin vahva.