Atlético Madrid voitti lauantaisessa harjoitusottelussaan vieraskentällä Wolfsburgin 2-1, mutta joutui otteluun ilman luottopuolustajaansa Mario Hermosoa, vaikka tämä oli kokoonpanoon ilmoitettu. Hermoso alkoi voida pahoin iltapäivällä ennen ottelua, ja akuutit vatsavaivat pakottivat hänet sivuun.

Kun muu Atléticon joukkue lähti kohti ottelustadionia, Hermoso jäi hotellille lepäämään. Myöhemmin vatsavaivat kuitenkin pahenivat entisestään ja Hermoso vietiin sairaalaan. Lääkärit päättivät, että Hermoson on parasta jäädä sairaalaan tarkkailtavaksi eikä hän päässyt palaamaan muun joukkueen kanssa Madridiin. Se oli samalla varotoimenpide siltä varalta, jotteivät vaivat pahenisi lennon aikana.

Atléticon joukkueen lääkäri jäi Hermoson kanssa Saksaan. Kunhan vaivojen syy selviää ja Hermoso alkaa voida paremmin, palaavat molemmat Espanjaan. Hermosolle on tehty Saksassa tutkimuksia, ja niiden tuloksia odotellaan. Myöhään sunnuntai-iltana kuitenkin päätettiin, että Hermoso viettää toisenkin yön Wolfsburgissa tarkkailtavana.

[readmore from=Hermoso-Mario]

Hermoson harjoituskausi on ollut täynnä vaikeuksia. Myös aiemmin Salzburgissa pelatussa harjoitusottelussa hän sai kovan tällin, makasi hoivattavana muutaman minuutin eikä pystynyt jatkamaan pelaamista. Hän kuitenkin palasi pian joukkueensa harjoitusvahvuuteen. Wolfsburgissa ilmeni kuitenkin uusia vaivoja.

Valmentaja Diego Simeonelle Hermoson sairastelu on ikävä uutinen, sillä juuri nyt hän olisi topparihierarkiassa ykkösenä. Stefan Savic ja Felipe ovat paraikaa loukkaantuneina ja José Maria Giménez aloitti harjoituskauden muita myöhemmin pelattuaan Copa Américassa.

Lähde: AS

InjuryMechanisms

@IMechanisms
Mario Hermoso Update:
Per Marca, remains hospitalized for observation & testing. Currently stable.
#AtleticoMadrid #LaLiga

Atlético de Madrid

@atletienglish
📋 Mario Hermoso felt unwell due to acute abdominal pain in the hours leading up to Saturday's match against Wolfsburg. The player was taken to a hospital in the German city, where he'll stay until the cause is determined.

ℹ️ ow.ly/O1bE30rPAyZ