Chelsea pudotti Real Madridin Mestarien liigan välierissä toukokuun alussa. Chelsea voitti lopulta Mestarien liigan kaadettuaan Manchester Cityn finaalissa.

Real Madridin Eden Hazard kuvattiin naureskelemasta Chelsea-pelaajien kanssa välierätappion jälkeen. Madridilaismediat suuttuivat Hazardin tekosista pahemman kerran ja tiettävästi Hazardin joukkuetoveritkaan eivät olleet järin tyytyväisiä tapahtuneeseen.

Hazard otti kohuun kantaa Het Nieuwsbladin haastattelussa.

– Myönnän tehneeni väärin. Se, mitä Edouard Mendy ja Kurt Zouma sanoivat, ei ollut edes hauskaa, mutta pelasin aiemmin Zouman kanssa ja tunnen Mendyn. On aina hienoa nähdä kavereita pitkästä aikaa. Silti ymmärrän tehneeni hallaa Real Madridin julkisuuskuvalle.

Eden Hazard puhui tulevaisuudestaan: ”En aio jättää sitä farssiksi”

– Kaikki ajattelivat, ettei tappio sattunut minua, mutta se ei voisi olla kauempana totuudesta. Olin hyvin pettynyt. Jos oli yksi ottelu, jonka olisin halunnut voittaa, oli se juuri tuo ottelu.

Hazard haluaa jäädä Real Madridiin.

– Sain joitain soittoja joukkuetovereiltani, mutta totta puhuen kyseessä on todella hyvä ryhmä pelaajia. Se on myös yksi syistä, miksi haluan jäädä Real Madridiin. Täällä on hyvä meininki. Karim Benzema ja Sergio Ramos ovat hyvin ystävällisiä ja läheisiä. Espanjalaiset pelaajat kutsuvat aina joskus koko joukkueen ravintolaan.