Eden Hazardin mielestä Real Madridin harjoitukset Zinédine Zidanen alaisuudessa ovat paljon mieluisampia kuin Antonio Conten ja Maurizio Sarrin vetämät treenit olivat Chelseassa.

Hazard vietti peräti seitsemän vuotta Chelseassa ennen 100 miljoonan euron siirtoa Real Madridiin viime kesänä. Hän ehti pelata Lontoossa peräti kuuden eri managerin alaisuudessa, nostaen esille italialaisten valmentajien rankat harjoitukset.

– Harjoitukset [Real Madridissa] tapahtuvat aina pallon kanssa, Hazard kertoi L’Equipelle.

– Olen kokenut italialaisen tavan harjoitella, oli se sitten Conten tai Sarrin kanssa, ja silloin sinulla on paljon vähemään hauskaa. Kaikki on tarkemmin suunniteltua.

[readmore from=Real-Madrid]

Hazard voitti viime kaudella Eurooppa-liigan mestaruuden Sarrin alaisuudessa. Hän ei kuitenkaan halunnut verrata entistä käskyttäjäänsä Zidaneen, joka oli yksi merkittävävimmistä tekijöistä hänen Real-siirtonsa taustalla.

– Heitä on hankala verrata. Pidin Zidanesta Madridissa ja tunsin itseni hyvin tunnistetuksi. Hän kiehtoo minua ja hänellä on vaikutusvaltaa minuun, Hazard kertoi.

– Kesän 2016 EM-kisojen aikaan hän sanoi minulle: ”Olisi hyvä jos tulisit”. Ja kun Zidane soittaa sinulle, on hankala sano ei. Hän rakastaa pelaajiaan ja minusta tuntuu siltä, että koko pukukoppi on tyytyväinen siihen että hän on valmentajamme.