Lauantain Madridin derby jäi melko harmaaksi otteluksi lopulta, kun pisteet jaettiin maalittomalla tasapelillä. Espanjalaislehti Marca ei antanut kovin positiivista arvostelua Real Madridin tähtipelaaja Eden Hazardin otteista.

Hazard siirtyi viime kesänä 100 miljoonalla eurolla Real Madridiin Chelseasta. Alku Los Blancosissa on ollut kuitenkin kaikkea muuta kuin lupaava. Kauden ensimmäiset ottelut jäivät väliin vamman takia. Nyt Hazardilla on kasassa kolme ottelua La Ligassa ja yksi Mestarien liigassa ilman tehomerkintöjä.

Lauantain derbyssä Atléticoa vastaan Hazardin esitys oli jälleen pettymys. Hazard pelasi 76 minuuttia, ja Marca-lehden toimitus ei ollut todellakaan vakuuttunut belgialaistähden otteista.

– Eden Hazardilta odotetaan yhä puhkeamista kukkaan. Häneltä puuttuu nopeutta, kunto ei ole hyvä ja edelleen hän tarjoaa tekosyitä. Pelaajalta, joka maksaa 100 miljoonaa euroa, täytyy saada enemmän, tai edes jotain. Hän ei koskaan saapunut paikalle Wanda Metropolitanolle (Atléticon kotistadion), Marca tylytti.