Real Madrid on arvioinut Eden Hazardin hinnaksi enintään 100 miljoonaa euroa, mutta Sky Sportsin tietojen mukaan Chelsea ei aio luopua belgialaispelaajasta moisella hinnalla.

Sky uutisoi lauantaina, että englantilaisseura haluaa 28-vuotiaasta Hazardista 130 miljoonaa puntaa eli vajaat 150 miljoonaa euroa, vaikka tämä on pian aloittamassa viimeisen sopimusvuotensa.

Belgialainen jalkapalloasiantuntija Kristof Terreur sanoi Transfer Talk -podcastissa, että Real Madrid aikoo tehdä pian viimeisen liikkeensä.

– Luulen, että palaset loksahtavat kohdalleen Eurooppa-liigan loppuottelun jälkeisen lyhyen jakson aikana, hän kommentoi.

– Sitä pelaajakin toivoo. Hän haluaa kaiken valmiiksi ennen Belgian maajoukkueeseen liittymistä. He kohtaavat Kazakstanin ja Skotlannin – se tapahtuu 4. kesäkuuta. Siinä on pieni aikaraja, mutta kaupan tekemiseen on tilaa.

Hazard on ollut jo pitkään madridilaisten kiikarissa. La Ligassa kauas kärjestä päättyneellä kaudella jäänyt joukkue kaipaa kipeästi tulivoimaa hyökkäyspäähän.