Real Madridin kausi 2018-2019 on ollut suuri pettymys, joten katseet kohdistetaan nyt ennen muuta tulevaan. Pukukopin ovet tulevat kesällä käymään molempiin suuntiin, ja yhtenä tärkeimmistä hankinnoista pidetään otaksuttavasti Chelsean belgialaistaituri Eden Hazardia.

Hazard sai sunnuntaina palkinnon Valioliigan parhaana pelintekijänä voitettuaan sarjan syöttötilaston. Kuka ties peli jäi kuitenkin taiturin toistaiseksi viimeiseksi Valioliigassa, sillä Hazard vilkutteli yleisölle jäähyväishenkisesti. Yhden pelin Hazard Chelseassa kuitenkin vielä pelaa, sillä lontoolaisseura selvitti tiensä Eurooppa-liigan loppuotteluun.

Chelsea FC

@ChelseaFC
With 1️⃣5️⃣ assists to his name, @hazardeden10 wins the @premierleague’s 2018/19 Playmaker award! 👏

Hazard myönsi pelin jälkeen, että lähtö on koittamassa.

– Päätökseni on tehty. Olisin myös toivonut asioiden menevän toisin, mutta valitettavasti niin ei käynyt, 28-vuotias Hazard totesi medialle AS:n mukaan.

– Odotan edelleen. Olen tehnyt päätökseni, mutta en voi kontrolloida kaikkea. Sanoin seuralle jälleen kaksi viikkoa sitten, mitä haluan. Vaikka pysyimmekin neljän parhaan joukossa, en ajattele asiaa uudelleen. Päätökseni pitää.

[readmore from=Hazard-Eden]

Hazardin Madrid-siirron tiellä on nyt lähtökohtaisesti sopu siirtokorvauksesta. Tiettävästi Chelsea pyytää Hazardista jopa 115 miljoonaa euroa, mutta Real Madrid haluaa tinkiä summaa merkittävästi alaspäin – onhan belgialaisella sopimusta enää vuosi jäljellä. Brittimedia uskoo Hazardin olevan valmis lyömään tiskiin myös siirtopyynnön, jos asia sitä vaatii.

– Eden on pelannut Chelseassa seitsemän kautta ja on yrittänyt antaa itsestään parhaan panoksen jokaisessa ottelussa. Nyt on aika kunnioittaa hänen päätöstään, Chelsea-luotsi Maurizio Sarri kommentoi.