AS: Eden Hazard on päättänyt siirtyä Real Madridiin – toivoo seurojen pääsevän sopuun summasta

© Kuva: Getty Images

Madridilaismedia AS:n saamien tietojen mukaan Eden Hazard on tehnyt päätöksensä ensi kautensa suhteen jo viikkoja sitten. Belgialaistähteä on viety vuosien ajan Real Madridiin, mutta nyt hänen kerrotaan päättäneen, että siirto tapahtuu ensi kesällä, jos seurat vain pääsevät yhteisymmärrykseen.

28-vuotias Hazard on unelmoinut Santiago Bernabéulla pelaamisesta jo pitkään ja hän ei ole peitellyt kommenteissaan kiinnostustaan Los Blancosissa pelaamista kohtaan. Kaikesta huolimatta hän on kuitenkin pysynyt Chelseassa vuosi toisensa jälkeen, mutta nyt hänen kerrotaan olevan halukas pääsemään vihdoin toteuttamaan unelmansa.

Hazardin kerrotaan tehneen päätöksensä jo ennen kuin Zinédine Zidane palasi Los Blancosin valmentajaksi, mutta tämä ratkaisu vain vahvistaa hänen kantaansa. Ranskalaisvalmentaja suositteli pelaajaa Real Madridille ensimmäisen kerran jo vuonna 2010, kun hän pelasi vielä Lillessä.

Chelsean uskotaan haluavan tähdestään noin 100-120 miljoonaa euroa. Vaikka siirtokorvaus on valtava, on se nykymarkkinoilla selvästi vähemmän, mitä Hazardista parhaimmillaan voisi pyytää. Tämä johtuu siitä, että hänen sopimuksensa on päättymässä kesällä 2020.

Liity Jalkapallon olohuoneen sisäpiiriin!
⚽ Klikkaa itsesi Facebookiin TÄSTÄ.
⚽ Liity jäseneksi ja odota hyväksyntää