Chelsean belgialaistähti Eden Hazard ei ole vieläkään vahvistanut jäävänsä nykyiseen seuraansa tai siirtyvänsä Real Madridiin, mutta hän leikki jälleen kummallakin ajatuksella France Footballin haastattelussa.

Kesästä 2012 lähtien Chelsea edustanut Hazard, 28, on ollut yhdistettynä Madridiin jo vuosikausia, ja hän on useaan otteeseen itsekin flirttaillut Los Blancosin suuntaan. Belgialainen on kuitenkin antanut myös ymmärtää, että hän voisi päättää uransa Chelseassa.

Hazard on Real Madridin entisen päävalmentajan Zinédine Zidanen fani. Zidane jätti pestinsä Madridin käskyttäjänä viime kauden jälkeen, mutta se ei Hazardin mukaan vaikuta hänen ajatteluunsa.

– Haluaisinko siirtyä Real Madridiin? Miksipä ei? En ole ikinä ollut yhteydessä Zidaneen. Jos hän menee huomenna esimerkiksi Manchester Unitediin, niin en minä mene sinne.

– Real Madrid ilman Zidanea on erilainen, mutta se on silti Real Madrid.

– Olen voittanut Englannissa kaiken, paitsi Community Shieldin, mutta se ei tarkoita, että olisin lähdössä. Olen aina sanonut, että haluan kokeilla jotain erilaista Englannin jälkeen, mutta on asioita, jotka saattavat saada minut jäämään.

Hazardin ja Chelsean sopimus päättyy kesällä 2020. Telegraph-lehden mukaan Chelsea haluaa hänestä vähintään 112 miljoonaa euroa.