Belgian päävalmentajalta huono signaali Eden Hazardista Real Madridin kannalta

© Kuva: Getty Images

Real Madrid on useiden lähteiden mukaan ollut jo pidemmän aikaa kiinnostunut Chelsean Eden Hazardista. Belgian A-maajoukkueen päävalmentaja Roberto Martínez ei usko, että Eden Hazardin kannattaisi siirtyä pois Chelseasta.

Hazard on useasti puhunut aiheesta, mutta mitään selkeää vastausta ei ole tullut. Hazardin tiedetään puhuneen paljon Real Madridista ja siellä mahdollisesti joskus pelaamisesta. Hazard on sanonut tekevänsä jatkoaan koskevat päätökset kauden jälkeen.

Hazardilla on voimassa oleva sopimus Chelsean kanssa kesään 2020 saakka. Mikäli Hazard jatkaa vielä ensi kaudella Chelseassa ilman uutta jatkosopimusta, voisi Belgian maajoukkuetähti aloittaa vuoden päästä neuvottelut ilmaisesta siirrosta kesällä 2020.

Belgian maajoukkueluotsi Martínez on tehnyt Hazardin kanssa pitkään yhteistyötä Belgian maajoukkueessa ja tuntee pelaajan hyvin. Martínez ei usko, että siirto olisi välttämättä hyvä ratkaisu Hazardille, oli se sitten Real Madridiin tai muualle.

– En tiedä olisiko uusi haaste hyväksi hänelle. Hän tietää kuinka häntä rakastetaan Chelseassa ja siellä hänellä on hyvä kemia (manageri Maurizio) Sarrin kanssa. Sitäpaitsi hän nauttii ajastaan Chelseassa, missä hän on noussut poikkeukselliselle tasolle, Martínez sanoi belgialaiselle HLN-lehdelle espanjalaisen AS:n mukaan.

Liity Jalkapallon olohuoneen sisäpiiriin!
⚽ Klikkaa itsesi Facebookiin TÄSTÄ.
⚽ Liity jäseneksi ja odota hyväksyntää